Vår berättelse

Vår grundare Charlotte har arbetat i modebranschen som inköpare och har fött upp Maine Coon-katter. Hon ville ha funktionella kattinredningar som var vackra, skulpturala och kunde fungera som dekoration. Minimala färger. Enkla former. Skandinavisk design i hållbara material. Hon bestämde sig för att slå samman sin passion för katter och inredning inom ett varumärke: Tail Living.

Vår vision

Tail Livings vision är att förnya kattbranschen och skapa ett varumärke som tänker och agerar annorlunda. Vi designar möbler och tillbehör som passar in i ditt hem. Vi tar hänsyn till kattens beteendebehov samtidigt som vi behåller stilen i ditt hem. Genom att producera vacker inredning introducerar vi dig för snygga skrapbrädor, stilrena matskålar, moderna katträd, vackra tillbehör och mer. Skapa hemmet som både du och din katt kommer att älska.

Vår miljö

Följ med oss på vår resa mot en bättre miljö. För oss är det viktigt att vi inte skadar miljön på något sätt. Därför är vårt mål att producera alla våra produkter så miljövänligt som möjligt för att skapa ett bättre hem för alla.